Köp Liemannen – tre korta berättelser om döden

En iskall psykopat, en skruvad psykolog och en helt vanlig mördare. Vad har de tre gemensamt? Jo, de är samtliga huvudkaraktärer i min novellsamling Liemannen.

Liemannen. Omslag: Kristina Bergkvist.

Liemannen. Omslag: Kristina Bergkvist.

Det började för ett par år sedan; jag skrev noveller för glatta livet. Tio stycken fick jag ihop innan jag lade dem i malpåse.

Det senaste året har jag tänkt allt mer på att paketera novellerna och ge ut dem i två eller tre enheter för nedladdning. Därför har jag nu gjort slag i saken via Type & Tell – Liemannen är ett paket med mina tre favoritnoveller. Deras titlar är Psykologen, Underhuggaren och Den tredje mannen.

Jag har ägnat de senaste månaderna åt att småputsa, lägga ut på provläsning och planera. Nu ska det bli spännande att se hur novellerna tas emot. Noveller har, av hävd, svårt att armbåga sig fram i bokdjungeln. Därför ser jag Liemannen som ett projekt.

Hjälp till att göra det till ett lyckat projekt!

Köp Liemannen hos Adlibris eller på Bokus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s