Röster om Tunneln i slutet av ljuset

Tunneln i slutet av ljuset släpptes i mitten av maj 2016. Som självpublicerad författare är det svårt att få kulturredaktioner att recensera min bok. Däremot finns det många bokbloggar som skriver både nyanserade, kunniga och utförliga recensioner.

tunneln_framsidaKanske är det för eget bruk, men jag tänkte samla de reaktioner och recensioner som Tunneln fått i olika sociala medier. Missar jag någon? Upplys mig!

Det känns fortfarande overkligt att någon läser min bok. Än mer overkligt blir det när någon tycker om den eller tipsar andra läsare om den.

Det är tveksamt om man någonsin vänjer sig vid känslan. Men: alla ni som läser – oavsett om ni skriver om boken eller ej – ni ska veta att jag är jäkligt glad över att ni väljer att ägna den tiden som krävs åt att läsa min bok! Tack!

Ni som ännu inte läst boken: köp den hos Adlibris eller Bokus. ELLER: vänta till våren 2017 då boken kommer hos Månpocket!

Sagt om boken:

”Boken är skickligt skriven, språket imponerar med sin stilsäkerhet.”
Johannas deckarhörna, blogg

”Grymt stark, mörk & fascinerande!”
Jennies boklista, blogg

”Ovanligt att hitta en så nära skildring av depression i denna typ av litteratur.”
Som ett sandkorn, blogg

”Jag gillar hur Falkman gräver sig in i någon som mår riktigt dåligt. Det är märkligt upplyftande för att vara så mörkt.”
Johanna Mo, författare

”Mörk, ångestladdad och klaustrofobisk läsning. Man bara måste läsa vidare för att se hur det slutar!”
Caroline Eriksson, författare

”Boken är välskriven och suger in mig i sitt mörker omgående …” BokMalin

”… det destruktiva i boken förtrollade mig och nu sitter jag kvar här och känner; vad sjutton ska jag göra nu då?” filiduttan.blogg.se

Tunneln i slutet av ljuset lämnar verkligen spår hos sin läsare … den här historien kröp in under skinnet på mig. Jag som själv upplevt ångest kände igen mig så i vissa beskrivningar om hur det totala mörkret i bland kan äta upp en människa var så bra beskrivet.” Maddes bokblogg

”… strålande böcker är i mina ögon såna där författaren har ett ärende, en unik idé och ett språk att paketera den i. Allt det har Tunneln i slutet av ljuset, en riktigt läskig och väldigt fascinerande roman.” Cecilia Ekhem, ekhemmanet.se

2 thoughts on “Röster om Tunneln i slutet av ljuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s