Senaste nytt om Tunneln i slutet av ljuset

Det är ett tag sedan jag skrev något om min debutroman Tunneln i slutet av ljuset. Anledningen till det är att det är saker i görningen.

Ursprungligen skulle boken komma ut under nästa vecka. Det framgick dock ganska tidigt i vintras att det skulle bli förseningar. Tyvärr blev min förläggare krasslig i vintras, varför hela produktionen i princip gick i stå. Under de senaste veckorna har vi allt mer diskuterat hur vi ska göra med min bok – och nu står det klart att vi går skilda vägar.

Det ligger varken hard feelings eller någon konflikt bakom beslutet, som snarare är sprunget ur insikten att tiden är knapp – och att resurserna är knappa för väldigt små förlag. Eftersom jag har som avsikt att få ut min bok innan sommaren blir det naturliga då att ta ett annat steg.

Vilket det steget blir är inte helt klart än. Men diskussioner pågår. Det finns ett par alternativ, vilka samtliga är bra. Nu handlar det om att fatta ett beslut, spika ett datum, och fortsätta framåt.

Boken ska fortfarande komma innan sommaren. Jag räknar med att allt trillar på plats senast i nästa vecka – så håll ögonen öppna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s