Ligger efter i läsningen

Jag ligger efter i min läsning. Inte konstigt, egentligen, med tanke på att mycket av min tid de senaste veckorna gått åt min egen roman, Tunneln i slutet av ljuset.

Men ändå: det finns saker jag vill läsa.

Som Ulla Bolinders Går i alla gårdar, en bok jag började med för någon vecka sedan. En annorlunda berättelse om ett mord. Joakim Zanders Orten och Thomas Engströms Norr om paradiset är två andra exempel. Men det är egentligen bara början på en lång, lång lista som aldrig kommer att betas av.

I dagarna fick jag Karin Slaughters nya; De vackraste. Kände att Fan jag borde sluta jobba och börja läsa på heltid istället.

1 thought on “Ligger efter i läsningen

  1. Majsan

    Idag köpte jag Karin Slaughters De vackraste. Köpte även Hotell Angleterre av Marie Bennett,Grottmannen av Jörn Lier Horst,Kanada av Richard Ford och Vita spår av Emelie Schepp. Jag tror att jag har många spännande lästimmar framför mig

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s