Bokmässan del 3: Dagen då det overkliga hände

Hanna E Lindberg här igen. Vilka dagar! Kommer aldrig att glömma Bokmässan 2015. Trängseln, månglet, minglet. Är helt överväldigad över den otroliga respons jag fått på min debutdeckare Sthlm Confidential.

I torsdags när jag kom hit verkade boktravarna höga som Mount Everest, jag kände en lätt oro i magtrakten – hur ska det gå? Man vet ju hur det är, själv går jag ofta på gammal vana och väljer beprövade kort. En restaurang med stabilt kök, en författare jag vet att jag kommer att tycka om. Varför överge ett vinnande koncept liksom?
Hanna E Lindberg bokmässan

Men de sjönk … och fylldes på … och fylldes på … och fylldes på igen. Åh vad det var roligt att se vilket intresse som fanns runt min bok. Låg i som tusan vid signeringsbordet – precis som jag legat i och kämpat för att nå ut varje dag det senaste året. Mailat, ringt, facebookat, instagrammat, knackat dörr hos bokhandlare …
Sthlm Confidential

Idag redan vid lunchtid gick sista exet åt. Sthlm Confidential sålde slut innan Bokmässan knappt hunnit kicka igång på riktigt.
Jag är mållös.
Och alldeles själaglad.
Sthlm Confidential

De här galanta damerna knep de sista exen.

Lämnar Göteborg full av intryck och nya härliga bekantskaper. Stort tack alla som läst och rekommenderat min bok. Utan er hade inget av det här hänt. Ni är fantastiska!
Kärlek /Hanna

PS: Vill ni fortsätta följa min resa hittar ni mig på Facebook, twitter och instagram:

@hannaelindberg

1 thought on “Bokmässan del 3: Dagen då det overkliga hände

  1. [Anna]

    Vad roligt :)) Snacka om klockren bokmässedebut! Jag förstår alla som ville ha din bok för hade jag varit där hade jag oxå köpt den för den verkar super bra!! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s