Bokmässan del 2: mässmagi

Hanna E Lindberg här, hemma och laddar om på hotellet efter en oförglömlig dag som debutant på Bokmässan.

Full fräs med signeringen, hängde i Pocketförlagets monter med Jonas Moström och the great Carin Gerhardsen, som är aktuell med Falleri, fallera, falleralla. Otroligt roligt att prata med Carin och få tips från ett superproffs som skriver sjukt spännande böcker. Jag kommer aldrig mer ha dåligt skrivsamvete över att ligga i soffan och kolla Netflix – Carin berättade att hon ofta tänker ut handlingen när hon tittar på tv – då kommer idéerna. Hur bra?!

Hanna E Lindberg Carin Gerhardsen

 

 

 

 

 

 

Vad händer här? Varg Gyllander rev av releasefest för nya boken Sthlm: Inferno i Hoi:s monter. Riktigt trevligt. Jens Lapidus kommer med nytt snart också – Sthlm Delete – och det är bara att konstatera: En strömning är född. STHLM-strömningen.

Lillebrors första mässmingel – det ska börjas i tid!

IMG_4982

 

 

 

 

 

Pratade med briljanta Emelie Schepp som varit – och är – en enorm inspiration för mig. Hon började som egenutgivare och har nyligen landat värsta fetingdealen med HarperCollins. Hatten av! Läste nyligen hennes första debut Märkta för Livet, riktigt bra, en blandvändare med rysligt läskigt slut. Längtar efter lästid, hennes nya Vita spår ligger högst upp i högen.

Hanna E Lindberg Emelie Schepp

 

 

 

 

 

När min bok Sthlm Confidential först kom ut fick jag ett tips av författaren Lars Wilderäng (nedan), aktuell med Stjärnklart, om att gå med i Facebookgruppen Författare på Facebook. Tog det till mig, och där snappade jag upp andra råd som varit guld värda. Efter ett år och en himla massa gnetande så händer plötsligt magi.

IMG_4974

 

 

 

 

 

Helt överväldigad och lycklig över den fina responsen på Sthlm Confidential på mässan idag. Och att alla som går på toaletten kan se mig. Dass ist gut 😀 😀 😀

Sthlm Confidential

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s