Den döda zonen och Bokmässan

Eftersom jag själv missar årets Bokmässa kan man tro att Den döda zonen inte kommer att rapportera från denna bokhändelsernas bokhändelse. Inget är mer fel. Jag har en idé. Eller, snarare: Jag har en gästbloggare.

Bokmässan är, som vi alla vet, en hysterisk tillställning. Läsare, författare, kändisar, ickekändisar, förkylningsbakterier och svettpartiklar; alla minglar under en och samma yta (och jag refererar inte till Park).

hannaelindberg-sthlm-confidentialEn av författarna som kommer att befinna sig på mässan är Hanna E Lindberg. Hennes debutroman Sthlm Confidential har precis utkommit i pocketformat, vilket leder till att hon drar med sig hela familjen till Göteborg för att gå bananas på mässgolvet (gissningsvis stannar familjen utanför mässhallen).

Hanna kommer att gästblogga här på Den döda zonen under hela mässan, vilket naturligtvis känns oerhört coolt. Så, håll ögonen öppna efter berättelser från insidan. Den mörka sidan.

Spelet kan börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s