Lugn bloggstart på året

Den döda zonen tar det lugnt i början av 2015, delvis på grund av sjuka barn men också för att samla krafter inför året som kommer. Det lär bli mycket läsning, mycket skrivande och mycket av allt annat.

För stunden har jag fastnat i Dark Avengers, en mastig serievolym från Marvel Comics. Samtidigt läser jag också James Ellroy’s mästerliga Perfidia, även om jag inte riktigt haft tid och sinnesro att ägna mig helhjärtat åt den. Min läslista är lång, men jag funderar på att lägga den åt sidan helt och påbörja en ny efter att jag avslutat Ellroy.

Någon riktig överblick över vilka boksläpp som kommer både i Sverige och utomlands har jag inte. Det får bli en av årets första uppgifter. Dela gärna med er av tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s