Förhandsläser Läckbergs nya

Det är flera år sedan jag läste Camilla Läckberg senast. Det är ju överhuvudtaget sällan som jag läser svenska kriminalromaner – min avsikt är att bli mycket bättre på det.

lejontamjarenSå nu har jag fått möjligheten att förhandsläsa Läckbergs nya; Lejontämjaren. Boken släpps den 17 november och något överraskad konstaterar jag ganska tidigt att det ryms mycket mörker och svärta i berättelsen, ett tydligt plus i min bok.

Jag minns ett samtal som ägde rum för säkert tio år sedan. Jag och Camilla samtalade, under Bokförlaget Forums julfest, om ondska och seriemördare. Vi konstaterade att båda hade en fallenhet för att läsa just den typen av böcker. Detta är något jag hoppas kunna prata med henne om snart igen eftersom en intervju är inplanerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s