Ett stilla köptips – Tokyo noir

Nu har äntligen ännu en bok av Tokyo Noir-mästaren Fuminori Nakamura översatts till engelska. Boken i fråga är Last winter, we parted. En psykologisk roman om en journalist som får i uppdrag att intervjua en känd fotograf som mördat två kvinnor för att fånga den perfekta bilden.

last-winter-we-partedSom alltid när Nakamura skriver är berättelsen flerbottnad och läsaren kan aldrig riktigt känna sig trygg i tillvaron. För dig som vill upptäcka något nytt och är trött på tjatiga deckare och thrillers rekommenderar jag att upptäcka Nakamuras författarskap. Det finns i nuläget tre romaner översatta till engelska: The thief, Evil and the Mask och nu alltså Last winter, we parted.

Upptäck en ny röst – upptäck en ny genre. Tokyo noir.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s