Grym spänningskampanj och ny Kristina Ohlsson

Har jag befunnit mig på en annan planet, eller?
Att Kristina Ohlsson släppt en thriller är något som faktiskt gått mig förbi. Visst, jag hörde talas om att hon skulle skriva en; men hade nog för mig att det var i vinter den skulle komma. Men vips, ojsan, nu är den här. Lotus Blues släpptes i förra månaden och det känns på gränsen till skamligt att jag inte noterat det.

En gång i tiden lektörsläste jag Kristinas debut och minns det som en trevlig aha-upplevelse. Så det är klart att när det nu påbörjas en ny serie – dessutom en thrillerserie! – så är jag rätt sugen.

Dessutom. Hade missat att mina gamla vänner och kollegor på Adlibris kör en riktigt bra kampanj för alla oss som gillar deckare och spänning. Finfina titlar ingår i deras höstkampanj. Och finfina priser, dessutom. Värt att kolla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s