Läsfeber – Hanna E Lindberg, Caroline Eriksson och Christoffer Carlsson

Jag förstår inte hur jag får tid, egentligen, men jag läser ganska bra och ganska mycket just nu. It’s a miracle! Halleluja, eller något i den stilen.

Inte nog med att jag läst ut Evil and the mask av min nya kärlek Fuminori Nakamura. Nej, nej. Igår läste jag ut Hanna E Lindbergs Sthlm Confidential, en rappt skriven och lovande debut som ger mersmak. Dessutom landade Caroline Erikssons Inga gudar jämte mig i brevlådan och vad kan jag säga? You had me att Svenska Mord. Måste börja läsa.

Med andra ord, jag har ett par recensioner att skriva. Och lite fler böcker att läsa. Och. Jag började visst tjuvläsa i Christoffer Carlssons Den fallande detektiven igår och det skulle jag inte gjort för jag känner att oj, det blir kanske svårt att släppa den och aj, vad orättvist det är att jag inte kan skriva som honom.

Ger läsningen mig feber, eller är jag febrig ändå? Hur uppfinner jag mer tid. Och varför är tiden inte oändlig, och jag känner att –

Nej, nu ska jag inte känna mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s