Revolutionens barn – Peter Robinson

Jag brukar ju lektörsläsa åt ett par förlag, närmare bestämt Minotaur och Forum. Nu hade jag faktiskt missat att en av de senaste böckerna jag lektörsläste kommit ut på svenska. Det handlar om Peter Robinsons senaste, Revolutionens barn.

Egentligen har jag aldrig varit någon större fan av Robinson, även om jag lärt mig att uppskatta hans detaljerade berättarstil. Som bekant har jag en fallenhet för betydligt mörkare och blodigare berättelser, men undantag finns alltid.

För er som gillar kriminalromaner av det klassiskt brittiska stuket är boken ett säkert köp.

Köp boken hos Adlibris.

Min personliga recension av boken återfinns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s