Ny thriller från Joseph Finder

Jag har missat att en av mina favoriter i thrillergenren, Joseph Finder, har släppt en ny bok. Suspicion heter den, och det verkar vara en återgång till corporate thriller-genren – det som Finder bemästrar allra bäst: pengaflöden, hemligheter och infiltration av företag.

Alltså måste jag beställa boken i nästa runda bokbeställningar.

En av fjolårets sämsta filmer (enligt många) var Paranoia, med Harrison Ford och Gary Oldman. Filmen är dock baserad på boken Paranoia, som är en av Finders bästa. Jag skulle påstå att om man gillar corporate thrillers så är Joseph Finder ett måste att läsa; även om han i ett par böcker innan nu aktuella Suspicion tagit klivet från den subgenren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s