Smått och gott – intervjuer, Fred Vargas och läsning

Det är lite allt möjligt på gång. Jag har ett par, tre, intervjuer som kommer att dyka upp på bloggen under de närmaste veckorna. Vilka intervjuoffren (ty de är offer) är avslöjar jag såklart inte, men det är både svenska och utländska spänningsförfattare. Två ledtrådar: x2000 och England.

Jag pratade med en vän igår och blev bombad med lovord om Fred Vargas, eftersom han just nu höll på att läsa Spökryttarna från Ordebec och inte kunde slita sig. Jag har inte riktigt läst Vargas förut, jag minns att när jag jobbade på bokklubb läste jag Mannen som vände insidan ut men lade ner den efter tjugotalet sidor; men å andra sidan läste jag den i ett annat syfte än jag skulle göra nu.

Så, Vargas står på min att-läsa-lista, som tyvärr är erbarmligt lång: Bauer, Howey, Peace, Virdborg, Booth, Vargas, King, Connelly, Tartt, Meyer, GW, Dufresne, Haldeman, med mera med flera med mera med flera. Har jag sagt att jag ser fram emot julledighet?

Det är julrusch, det är kampanjer, det är erbjudanden, och fullt upp på alla fronter; hemma som borta. Och idag ska det bli snökaos – eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s