Gone Girl filmatiseras

Jag hade ju helt glömt att skriva något om det i bloggen, men häromdagen fångade jag upp nyheten att Gone Girl (ja, ni vet, Gillian Flynns succéstämplade och allmänt kärleksbombade bok) filmatiseras och har premiär nästa höst. Spännande, bra, kul, roligt, och allt sånt där.

Fast sen såg jag att Ben Affleck skulle spela en av huvudrollerna.

Och, alltså, Affleck. Han kanske är en bra skådis nuförtiden. Verkligen, han kanske är det. Men för mig är han fortfarande fast i Armageddon och äter hästformade kex och tycker att livet är bra orättvist. Så det känns ju…sådär.

Men vad vet jag – mer än att mina förväntningar liksom automatiskt tonades ner tolv och ett halvt snäpp. Ah, well.

Plusmeny: Min recension av Gone Girl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s