Nya Minotaurdeckare

Att Minotaur är ett av mina favoritförlag överraskar nog inte många; ty detta är en deckarblogg och jag är ju hyggligt förtjust i att läsa alla typer av deckare (okej, jag vet, jag är inte känd för att läsa så mycket svenska deckare…).

red-roadMinotaur står i princip alltid för kvalitet, även om det på senare år har gått lite i stå bland några av författarskapen. Det är svårt att få ett utländskt författarskap att fästa hos folk, och i den konkurrens som finns är det därför lätt att förlita sig på gamla, trygga kort – även om dessa är lite ojämna kvalitetsmässigt i sin utgivning.

I dagarna är två nya släpp aktuella. Dels kommer det en ny Stephen Booth-deckare; Redan död och dels har Denise Minas Red Road precis släppts. Jag är inte någon större Booth-läsare, även om jag läst tre eller fyra av hans böcker, men Mina är en av mina Minotaurfavoriter. Det blir garanterat läsning.

Vilka är era favoriförfattare på Minotaur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s