Vilket är ditt favoritformat?

Jag fastnade i en diskusion med en vän – en diskussion kring bokformat och läsning (låter det intressant? det var det!). Diskussionen rörde vilka format man helst läser. Jag har traditionellt sett varit en läsare av inbundna böcker, men egentligen enbart för att jag hellre läser böcker när de är nya än när de varit ”ute ett tag”. Jag har inte föredragit formatet som sådant.

Om jag får välja – helt fritt – läser jag helst en pocketbok. Det är smidigt, enkelt, väger inte så tungt (ett ålderstecken, månne?). Min vän läser mest (enbart) e-böcker. Så, jag ställer helt enkelt frågan: vilket format läser DU helst? Och ja, jag räknar även CD-boken som läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s