Bokbloggsjerka – första gången

Eftersom det är kul att hitta nya bloggar, och eftersom jag nyligen återupplivat min blogg är det väl värt att ta del av den bokbloggsjerka som Annikas litteratur- och kulturblogg tydligen kör varje vecka. Kul koncept, och poängen är alltså att hitta nya bloggar, ny läsning, ny inspiration – vilket låter utmärkt!

Veckans fråga är enkel – Vad läser du just nu?

Svaret är, i mitt fall, aldrig bara en bok. Jag är hopplös och läser alltid flera böcker samtidigt. Visserligen brukar en av böckerna få fokus, men jag kan inte hålla mig, det finns för mycket jag vill läsa.

Så, just nu? Jag har börjat läsa ”En rasande eld” av Andreas Norman, eftersom jag vill prova på den svenska thrillergenren. Det kommer en del svenska thrillers i höst, så nu värmer jag upp. Sedan har jag dessutom fortfarande femtio sidor kvar i Cormac McCarthys utmärkta roman ”Blodets meridian”. Krävande läsning, bra läsning, men läsning som tagit tid. Nästa projekt är en ny Ian Rankin-deckare.

13 thoughts on “Bokbloggsjerka – första gången

  1. Gia - Bokfrossa

    Jag brukar också ha fler än en bok igång, oftast 1-2 vanliga böcker, 1 ljudbok och 1 ebok. Folk runt omkring mig kan inte begripa hur man kan göra så men varje bok har sitt tillfälle och det är skönt att kunna variera sig 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s