Att återuppliva en deckarblogg

För flera år sedan hade jag en blogg. Den började som en deckarblogg, men blev med tiden mer allmänt hållen. Jag broderade ut, vidgade vyerna, böckerna fick konkurrens av andra intressen och texterna blev allt mindre om böcker – allt mer om annat.

Att blogga känns inte så 2013. Kanske är det därför jag är redo att återuppliva bloggen. I nytt format, på ny plats, förvisso, men ändå – återupplivad. Jag har aldrig varit speciellt trendig, så att starta en bokblogg nu är väl egentligen helt naturligt om man är jag.

Men förresten, bokblogg är nog fel benämning. Deckarblogg passar bättre. Man ska inte gapa över för mycket, ha för höga mål, ambitioner som inte matchar ens kompetens. Så nu får det blir deckare. Spänning. Thrillers. Ond bråd död, blod, massmördare, ångest och panik. I bokform.

Jag kommer att recensera, fundera, reflektera, humorisera (?) och raljera. Allt på en och samma plats: här.

Välkomna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s